5 eenvoudige uitspraken over leren gitaar spelen Uitgelegd

Hoi Charles, op de 1e plaats: graag gedaan. Ik kom echt in de vervolg gitaarlessen terug op je vragen. Maar ik zal niet zo flauw zijn teneinde jouw ook niet alvast het antwoord te geven. Om te beginnen: er is wel ons D snaar. Juist nieuws zeker!

Hoi Mirjam, leuk het jouw mijn lessen zo leuk vindt! In de eerste email die je jouw heb gestuurd staat de link tot dit akkoordenboek.. Ik email hem jouw nog eens.

Hoi Marieke, hetgeen opwindend teneinde te beluisteren!! En opwindend het jouw een rest met een training verder raakt kunnen verrichten! Heel wat plezier ermee!

Vandaag is m’n gitaar binnengekomen die ik besteld had, uiteraard gelijk betreffende jouw training gestart. Had tot nu toe de akkoorden in de lucht geoefend, hahaha. Maar in het beslist is dit leuker

Tot slot kan je ook een videovraag aan mij stellen als jouw vastzit. Kortom, je ben makkelijk bereikbaar voor feedback en mocht je daar enigszins ook niet zijn, dan is er altijd alsnog een medecursist :-)

Hallo ich habe gestern meine Gitarre bekommen meine Mutter hat mich heute morgen gesagt das ich bei diesem Site es konnte lernen und ja das habe ich goed vochtigürlich gemacht.

Om de akoestische gitaar juist te kunnen begrijpen, horen te we eerst tot de verscheidene componenten gluren aangaande dit instrument.

Voor dit spelen van uitgebreide info het AM-akkoord heb ik het benul, het welke anders klinkt dan indien jij hem speelt. Tevens dien je best immers hard drukken op een 5e snaar met mijn wijsvinger en dat is best pijnlijk. Wat zou daar op deze plaats verkeerd mogen kunnen ?

hoi michel ik heb jouw studie aangeschaft maar pffff moeilijk je ben volkomen links en moet meteen werken betreffende mijn linker hand opdat ik voortdurend twee snaren vast heb in plaats over 5

Bedankt voor het lezen aangaande een website. Tegenkomt u dan ook wellicht fouten, onduidelijkheden ofwel bezit u dan ook enig verduidelijking op de pagina gitaarakkoorden? Dan kunt u dit hieronder in de reactie vermelden of via het contactformulier. Samen met u proberen we de informatie continue te hernieuwen.

Ik ben sinds vorige week gestart met een module, erg opwindend. Ik ben nieuwsgierig hoe mijn vaardigheden kunnen ontwerpen. Ik heb desalniettemin een belangstelling. Ik mag het les boek/pdf betreffende akkoorden niet ontdekken. Alvast bedankt

Je zeg: eenvoudig lekker starten en op je af laten komen wat ik je te bieden heb. Dan zul jouw weet vlug zien het je jouw met deze manier heel snel gitaar leer spelen op een makkelijke manier. Alvast heel veel plezier ermee en je weet dit, zodra dit verkeert kan zijn kun jouw in 14 dagen jouw bedrag retour krijgen!

ik ben zojuist gestart met jouw proeflessen, hetgeen een duidelijke en fijne lessen bestaan dat je ga absoluut de rest verder aanschaffen opdat je vannacht in onze groep (gitarist en nog ons zanger en je ingeval zangeres) wat toe mag voegen indien slaggitarist tnx xx chatani

Regio ons reactie, belangstelling ofwel bemerking voor het artikel. Reacties dienen te voldoen aan de huisregels over InfoNu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *